Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Makelaardij

Welkom bij geWOON Makelaardij Maastricht, uw partner in de verkoop van uw huis in en om Maastricht.  Wij, Boris Dejong & Cindy Frambach, helpen u bij alle vragen die u heeft rondom de verkoop en verzorgen voor u het gehele traject. We besteden veel aandacht aan het in kaart brengen van uw wensen, zodat we maatwerk kunnen leveren. Door gesprekken met u en onze kennis van de markt in Maastricht kunnen wij snel een realistisch advies geven. Onze aanpak is laagdrempelig en hands-on. Niet voor niets heten we geWOON makelaardij.

Vastgoedbeheer

Heeft u beleggingsobjecten of een appartement dat u verhuurt, dan kunt u ook bij ons terecht voor verhuur en vastgoedbeheer. U hoeft zich dan niet meer bezig te houden met administratie of technische storingen. Die pakken wij voor u op. Uiteraard wordt u wel geïnformeerd op de wijze die voor u het prettigst is en kunt u altijd terecht voor vragen.

Wilt u hier meer over weten? Bel geWOON!

Beheer

Team geWOON Makelaardij en Vastgoedbeheer

geWOON Makelaardij is een bedrijf met vestigingen door heel Limburg, ondersteund door een team van deskundige en vriendelijke mensen.

We zijn altijd bereikbaar voor vragen of informatie wanneer u dat nodig heeft.