Huis verkopen Geleen

Bij het verkopen van uw woning in Geulle moeten weloverwogen keuzes worden gemaakt. Sommige kunt u zelfstandig nemen, bij andere wilt u advies van een specialist. geWOON Makelaardij helpt u hierbij. Wat is een reële vraagprijs? Hoe en waar wordt de woning het beste gepresenteerd? Welke documenten zijn er nodig? geWOON Makelaardij adviseert u op een enthousiaste en deskundige wijze. Tevens bieden wij u een gratis waardebepaling en verkoopplan voor het verkopen van uw huis of appartement in Geulle.

geWOON Makelaardij biedt tal van mogelijkheden om u te ontzorgen in het verkopen van uw woning in Geulle. Naast de presentatie op Funda kunnen wij uw woning presenteren op social media met bijvoorbeeld 3D-filmpjes en 360° foto´s. Daarnaast lichten wij de unieke eigenschappen van uw te verkopen huis of appartement in Geulle uit in een onderscheidende hoofdfoto op de woningwebsites.

De presentatie wordt regelmatig veranderd en aangepast aan het seizoen. Daarnaast houden wij zicht op de juiste prijsstelling, de concurrentie, de inzet van een Adwordscampagne, Youtube-kanalen en investering in (re)styling en visualisatie. Kortom: een veelzijdig pakket aan diensten waarmee wij u ondersteunen uw huis in Geulle snel en succesvol te verkopen!

U kunt ons terugvinden op onze eigen website www.gewoonmakelaardij.nl en de belangrijkste landelijke woningportals zoals Funda, Jaap, Huislijn en Woonplein Limburg.
Wat kunt u van geWOON Makelaardij verwachten?

Woning opname
 - Woningopname door makelaar
 - Waardebepaling en vraagprijs-advies
 - Visuele beoordeling
 - Analyse verkoopcijfers lokale markt
 - Opnamerapport opstellen
 - Woningtekst maken
 - Aansturen professionele fotograaf

Juridische zaken
 - Vragenlijst aanmaken
 - Controle eigendom en kadastraal uittreksel

Verkoopstrategie
 - Vraagprijs- en verkoopstrategie
 - Advies presentatie en promotie
 - Plaatsen V-bord in voortuin
 - Uitvoeren bezichtigingen

Publicatie en promotie
 - Op eigen website(s) en grote woningportals
 - Tuinbord en posters
 - Zoekersbestand matchen
 - Social media versneller

Onderhandeling
 - Onderhandeling met kopers
 - Opstellen koopovereenkomst
 - Service nutsvoorzieningen