Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

GEWOON Hypotheken

geWOON Hypotheken

Wij vergelijken alle aanbieders en hanteren eerlijke, transparante tarieven!

Een huis kopen is een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Het gaat om veel geld en de lening loopt lang door. U wilt dan ook niet zomaar een hypotheek. U wilt een hypotheek die als gegoten zit. Als Erkend Financieel Adviseur staan we voor u klaar. Niet alleen als u overweegt een huis te kopen, maar ook als u bijvoorbeeld uw hypotheek wil aanpassen, oversluiten voor lagere maandlasten of als u onverwacht (tijdelijk) terugvalt in uw inkomen. Onze adviseurs kijken daarbij verder dan alleen uw hypotheek.

Wij zijn eerlijk, handelen altijd in uw belang en zijn niet gebonden aan welke hypotheekverstrekker, verzekeringsmaatschappij of bankinstelling dan ook. Dus 100% onafhankelijk. Wij vergelijken voor u alle aanbieders van hypotheken. Dus altijd een passende hypotheek met onafhankelijk advies en een adviseur die verder kijkt dan uw hypotheek alleen.

Onze adviseurs zijn aangesloten bij: Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH). Dit betekend dat wij zijn aangesloten bij een organisatie die van zijn leden een bepaalde kwaliteitsnorm eist. Deze norm geldt zowel voor het advies, als voor de wijze van advisering en de wijze waarop de vakkennis van medewerkers op peil wordt gehouden. Onze medewerkers bekwamen zich in hun vak via permanente educatie.

Wilt u een lening voor uw woning? Bijvoorbeeld omdat u een woning wilt kopen en daarvoor een lening nodig heeft, of omdat u nadenkt over een nieuwe lening omdat de rentevast periode van uw lening, is afgelopen. In deze situaties heeft u een hypotheek vraag en moet u over een aantal dingen nadenken.

Wat zijn de voordelen van hypotheekadvies van GeWoon Hypotheken?

Gespecialiseerd in de financiering en betaalbaarheid van uw woning.
Wij helpen u om uw nieuwe huis te financieren.

Kijken verder dan uw hypotheek
We staan voor u klaar in elke levensfase. Ook als u bijvoorbeeld uw hypotheek wil oversluiten, of als u terugvalt in inkomen.

Bewezen deskundig en altijd up-to-date
Erkend Financieel Adviseur is een keurmerk. Om dit keurmerk te houden moeten onze adviseurs:

  • aan strenge regels houden
  • geldige wettelijk verplichte diploma’s hebben
  • zich continu bij laten scholen

Creëert overzicht in je financiële mogelijkheden
We helpen u om uw financiële situatie in kaart te brengen. We zorgen voor overzicht, inzicht en samenhang in uw financiën.

Eerlijk over kosten
We maken vooraf precies duidelijk op welke kosten u moet rekenen. Een oriënterend gesprek is voor onze rekening en verplicht u tot niets.

U weet precies wat u kunt verwachten
U krijgt vooraf een Dienstverleningsdocument waarin precies staat wat we voor u gaan doen.

Vinger aan de pols
Uw situatie, wensen en voorkeuren veranderen in de loop van de tijd. Wij adviseren en helpen u bijsturen.

We houden ons aan de beroepscode voor Erkend Financieel Adviseurs
De Erkend Financieel Adviseur heeft een beroepscode. Dit betekent onder meer dat we altijd juiste en volledige informatie geven en dat we uw gegevens geheimhouden.

Integer en persoonlijk financieel advies
Het gaat ons om uw wensen en belangen.