Makelaar Bunde

Wij snappen dat de verkoop van uw huis met emotie te maken heeft en u hiervoor op zoek bent naar een makelaar in Bunde die begrijpt welke impact deze beslissing op uw leven heeft. Wij van geWOON Makelaardij zijn voor u de rots in de branding en zullen er alles aan doen om het proces voor u zo gemakkelijk als mogelijk te maken.

Ons kantoor is op de hoogte van de actuele markt en makelaardij in Bunde en heeft kennis van alles wat er gebeurt op het gebied van vastgoed. Wij adviseren u graag over een mogelijke verkoopprijs voor uw woning, de vraagprijs voor uw appartement of de waarde van bouwgrond.
Niet alleen onze makelaars zijn gespecialiseerd in een woning verkopen, maar ook onze administratief medewerkers zijn op de hoogte van het reilen en zeilen van deze markt. Zij zijn door experts opgeleid, zodat ze u perfect van dienst kunnen te zijn in alles met betrekking tot de makelaardij in Bunde.

Heeft u interesse in het verkopen van uw woning neem dan contact op met ons via de website of bel 043 364 10 40.

Hoe verloopt de verkoop?
1. U neemt contact met ons op per e mail of telefoon.
2. Een makelaar uit Bunde komen bij u langs om uw huis geheel vrijblijvend en gratis te bekijken.
3. Aan de hand van dit bezoek en de gesprekken doen wij een vrijblijvende waardebepaling.
4. Wanneer u zich hierin kunt vinden, bieden wij uw woning aan op onze eigen website en alle grote woningportals.
5. Zodra de bezichtigingsaanvragen binnekomen plannen wij deze in, natuurlijk in onderling overleg, en bezoeken wij uw woning.
6. Wij zijn contactpersoon en voeren de onderhandelingen om de verkoop van uw woning zo soepel mogelijk te laten verlopen.