Makelaar Geleen

U wilt u huis verkopen maar heeft geen zin in ellelange voorbereidingen, fotoshoots, vragenlijsten, bezichtigingen en contractbesprekingen? Dan biedt geWOON Makelaardij de oplossing!

Als makelaar voor Geleen zijn wij op zoek naar mensen die hun huis te koop aanbieden zonder het regulieren proces van makelaardij in Geleen in te stappen. Graag vertel ik u meer!

Wij zijn een betrouwbare en betrokken partij die gespecialiseerd is in de directe aankoop van onroerende goederen in Limburg. Onze werkwijze is helder, er word gezocht naar een win/win situatie waar beide partijen zich goed bij voelen. Alle administratieve zaken nemen wij u uit handen. Onze goed opgeleide medewerkers kennen het proces als geen ander en handelen alles goed en efficiƫnt af. Indien er vragen of onduidelijkheden zijn, zal u kundig geholpen worden. Samenwerken met uw eigen adviseur is uiteraard geen enkel probleem.

Wanneer wij uw huis verkopen is het voor ons belangrijk dat u vertrouwen heeft in ons als uw partner. Door te fungeren als tussenpersoon waarbij we een gerenommeerde makelaar in Geleen zijn maar ook beleggingsadviseur voor Limburg gaan we op zoek naar een overeenkomst waarbij iedereen, zowel verkoper als koper, gebaad is. Wij kennen de vastgoedmarkt en u zal bij ons altijd de juiste prijs krijgen.

Als verkopende partij biedt u een marktconforme scherpe prijs aan de koper en hiervoor terug krijgt u een zeer snelle verkoop, geen noodzaak om u woning te poetsen voor fotografie, geen bezichtigingsrondes en geen ontbindende voorwaarden in de koopovereenkomst.

Sluit onze werkwijze aan bij de makelaardij in Geleen die u zoekt? Bel ons vandaag nog en uw woning kan deze maand nog verkocht worden! U kunt ons bereiken op 043 364 1040 of info@gewoonmakelaardij.nl