Makelaar Meerssen

De knoop is doorgehakt, u gaat verhuizen! Gefeliciteerd!
Nu bent u aan het overwegen welke makelaardij uit Meerssen u vraagt om te ondersteunen bij de verkoop van uw woning. Wij bieden, naast de reguliere werkwijze, u de mogelijkheid om het eerst zelf te proberen en als dit niet lukt ons om hulp te vragen zonder dat u dan dubbel betaalt. Ons zelfverkooppakket is al beschikbaar vanaf € 875,- en geeft u de advertentiemogelijkheden zoals alleen de makelaar uit Meerssen deze heeft maar ook de vrijheid om uw woning zelf aan te prijzen en te verkopen. U heeft de mogelijkheden de bezichtigen zelf te doen en als dit niet lukt geWOON Makelaardij te vragen voor hulp. Besluit u de verkoop toch uit handen te geven, ook dan zijn wij de juiste partner!

geWOON Makelaardij is recentelijk gevestigd in de Gemeente Meerssen, kern Geulle. De onderneming wordt gerund door het jonge eigenaarskoppel die met een frisse blik tegen de makelaarswereld aankijkt en niet vasthoudt aan traditionele werkwijzen. Door open te staan voor de wensen van klanten zoeken wij met iedereen de beste samenwerking en krijgt iedereen hetgeen dat het beste bij zijn situatie past. Bouwgrond vraagt een andere aanpak dan een appartement en een vrijstaande woning wordt anders door makelaardij Meerssen onder de aandacht gebracht dan een bedrijfsruimte.

Wilt u weten wat wij als makelaar in Meerssen voor u kunnen betekenen en hoe wij u gaan helpen met het aan de man brengen van uw object? Neem contact met ons op via 043 364 10 40 of stuur een e-mail op info@gewoonmakelaardij.nl.