Makelaar Stein

geWOON Makelaardij, de makelaar voor Stein, kan u ondersteunen in alle aspecten die u zoekt bij een makelaardij in Stein. Wij bieden ondersteuning in de verkoop van bouwgrond, appartementen, woningen of complexen. Voor de aankoop van een studio, villa of bedrijfsobject hebben wij de juiste expertise en voor advies over beleggingsaankopen met alles wat erbij komt kijken, kunt u terecht bij de makelaardij van Stein.

Als u op zoek gaat naar verkoop ondersteuning is het belangrijk dat u bij het kiezen van een makelaar in Stein goed vraagt naar wat u allemaal kunt verwachten voor de afgesproken courtage (zo krijgt u bij ons altijd een professionele fotograaf over de vloer die uw woning tip top vastlegt), of de prijs inclusief btw of exclusief is (dit maakt een verschil van maar liefst 21%! Natuurlijk zijn onze prijzen transparant dus inclusief) en hoelang u tekent voor de diensten die u afneemt (onze opdrachten zijn niet termijn gebonden).

Wij horen veel verhalen van gevestigde makelaarskantoren die hun verkooppraatje top in orde hebben maar door hun grote aanbod en bezetting niet persoonlijk te werk kunnen gaan. Dit geeft mensen het gevoel dat ze slechts een nummer zijn en niet de individu waarvan het specifieke huis verkocht gaat worden. Bij geWOON Makelaardij is dit zeker niet het geval! We zijn een klein team waardoor uw wensen niet verloren gaan in de massa en iedereen op de hoogte is van de bijzonderheden van uw woning.

Bent u geïnteresseerd in het gezicht achter geWOON Makelaardij en mogen wij ons vrijblijvend aan u komen voorstellen? Bel ons even op 043 364 1040 of kijk op onze website www.gewoonmakelaardij.nl