Vergelijk aanbiedingen

Favorites

Schuttersstraat 25 f, 6191 RZ Beek

€1.200,-/Per maand

Beschrijving

+ Lees meer - Lees minder

Ca. 200 m² multifunctionele bedrijfsruimte gelegen op zichtlocatie met showroom, opslag, 3 kantoren, kantine en sanitaire ruimte, gelegen op een representatief bedrijvenpark, dichtbij diverse uitvalswegen.

OBJECT
De bedrijfsruimte is verdeeld in een showroom met sanitaire voorzieningen en opslagloods met kantine op de begane grond. Vanuit de showroom is de eerste verdieping bereikbaar met 3 kantoorruimtes.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Gemengde bedrijfsdoeleinden / kantoorbestemming.

ALGEMEEN
Centrale ligging met goede aansluiting (3 autominuten) naar de A2 Maastricht / Eindhoven en de A76/E314 naar Heerlen / Antwerpen.
Aan dit centrale plein zijn diverse bedrijven gevestigd. Het algemene terrein is v.v. camerabewaking. Voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde op groot betegeld parkeerterrein. Doordat er diverse verschillende bedrijven zijn gelegen is er 24 uur per dag bedrijvigheid.

BEGANE GROND

Showroom
Entree is voorzien van ruime glazen pui met dubbele toegangsdeur (dubbel glas) met toegang tot instapklare winkelruimte (ca. 42 m²), v.v. gestuukte wanden, systeemplafonds met energie besparende verlichting, alarm, vloerbedekking, airco (koelen/ verwarmen). Verder zijn er een achter gelegen toiletruimte en meterkast.

Opslag
Door middel van elektrische poort toegang tot opslagloods 42 m2. De ruimte is 4,4 meter hoog en beschikt over een verdiepingsvloer die nog een 32 m2 opbergruimte biedt. Het geheel is voorzien van mechanische ventilatie. Tevens is er de mogelijkheid het geheel terug te bouwen tot één bedrijfsruimte van 85 m2.

Eerste verdieping
Vanuit de huidige receptieruimte zijn de kantoren op de 1e verdieping toegankelijk, voorzien van ruime overloop met keuken, vloerbedekking, airco en dubbele beglazing.
De kantoren zijn circa 18 m2, 17 m2 en 22 m2 groot en voorzien van alle noodzakelijkheden om direct uw bedrijf te kunnen vestigen. Een van de kantoren is in gebruik als kantine.

OPLEVERNIVEAU
Het object is afgewerkt met een vloerbedekking of betonvloer, gestucte wanden, systeemplafonds met tl-inbouwverlichting, aluminium kozijnen met dubbele beglazing, airconditioning, alarminstallatie, diverse datapunten en brandbeveiliging.
Andere wensen kunnen besproken worden.

PARKEERVOORZIENING
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en voorgelegen geheel beklinkerd buitenterrein.

BESCHIKBAARHEID
Beschikbaar per 1 oktober 2018.

VERZAMELGEBOUW
Het betreft een zelfstandige unit met eigen water-, gas- en elektrameters.

KENMERKEN
huurprijs € 1.200,00 excl. btw
Borgsom € 2.400,00
korte huurtermijn
lange huurtermijn
nabij station
bedrijventerrein
nabij uitvalswegen

VOORZIENINGEN
parkeerplaats op verhard voorterrein
geheel v.v. aluminium kozijnen met dubbele beglazing
betonvoeren
sanitair
kitchenette
draai-/ kiepramen

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

 • Overdracht
 • Object ID:
  b12
 • Huurprijs
  €1.200/Per maand
 • Aanvaarding:
  In overleg
 • Beschikbaarheid
 • Status:
  Beschikbaar
 • Bouw
 • Object type:
  Bedrijfsobjecten, Bedrijfsruimte
 • Bouw periode:
  2007
 • Oppervlakten en inhoud
 • Indeling
 • Kadastrale gegevens
 • Adres:
  Schuttersstraat 25 f
 • Plaatsnaam:
  Beek
 • Postcode:
  6191 RZ
 • Land:
  Nederland

Zon check

Schaduw