Frisse kijk

Wij weten van aanpakken en maken ons hard voor alle partijen. Deze ambitieuze instelling en frisse kijk op het vak maakt dat wij niet vasthouden aan oude gewoonte en gebruiken uit de makelaardij. De ideale oplossing is datgene wat het beste bij de klant past.

Servicegericht

Door ruime ervaring, goede contacten en gemotiveerde medewerkers is niets te veel gevraagd om goede service te leveren. Een persoonlijke benadering met oog voor de wensen van mensen, neemt geWOON Makelaardij enkel genoegen met tevreden klanten.

Wat kunt u verwachten?

Onze organisatie is gespecialiseerd in het verkopen van woningen in Limburg. Geheel vrijblijvend komt een gekwalificeerde makelaar bij u langs en binnen 2 werkdagen heeft u een goede waardebepaling van uw woning liggen. Wij bieden u niet alleen een goede courtage, maar ook handelen wij de gehele papierwinkel voor u af. En dat is niet alles! Wij bieden u een compleet pakket en u kunt rekenen op onze professionele afhandeling. Wanneer wij uw huis verkopen kunt u gerust zijn!

Hoe verloopt de verkoop?

  1. U neemt contact met ons op per e mail of telefoon.
  2. De makelaar komen bij u langs om uw huis geheel vrijblijvend en gratis te bekijken.
  3. Aan de hand van dit bezoek en de gesprekken doen wij een vrijblijvende waardebepaling.
  4. Wanneer u zich hierin kunt vinden, bieden wij uw woning aan op onze eigen website en alle grote woningportals.
  5. Zodra de bezichtigingsaanvragen binnenkomen plannen wij deze in, natuurlijk in onderling overleg, en bezoeken wij uw woning.
  6. Wij zijn contactpersoon en voeren de onderhandelingen om de verkoop van uw woning zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Stuur een email naar info@gewoonmakelaardij.nl voor meer informatie of maak een afspraak op telefoonnummer 043 364 10 40.

Rik Smeets

Directeur

Voor advies over vastgoedbeleggingen, rendement en verhuurbaarheid bent u bij Rik aan het juiste adres. Met veel kennis over de markt en een groot netwerk weet hij de deals te sluiten nog voor deze officieel op onze website gepubliceerd staan.

Andrea Smeets-Schröders

Directrice

Ruime juridische en financiële kennis zorgen voor overzichtelijke dossiers, up-to-date financiële inzichten en waterdichte contracten. Haar ervaring, communicatieve vaardigheden en snelle werkwijzen creëren de ideaal situatie voor tevreden (ver)kopers!

Sidney Henriquez

Makelaar

In veel gevallen zorgt Sidney voor de verhuur van uw woning. Hij voert de bezichtigingen uit en zorgt dat u de beste huurders krijgt. Daarnaast behandeld hij de eindopleveringen, creëert een optimale situatie voor wederverhuur en een minimalisatie van leegstand.

Tommi Smeets

(Verzekerings-) Makelaar

Persoonlijk en onafhankelijk financiële dienstverlening vol ambitie en passie. Word jij nog steeds zo geholpen zoals je dat wil of ben je een nummer geworden? Bij ons ben je een gezicht, een naam en een relatie! Wij werken met een vast team, een vertrouwd gezicht en we houden van korte lijntjes.