Vergelijk aanbiedingen

Favorites

Privacy beleid geWOON Makelaardij

geWOON Makelaardij vindt uw privacy erg belangrijk. Wij willen u graag laten weten welke gegevens wij van u verzamelen en hoe wij daar mee omgaan. Uw persoonlijke gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld en wij gebruiken uw gegevens alleen voor diensten waar u om hebt gevraagd. Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van geWOON Makelaardij. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Wanneer u gebruik maakt van onze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

College bescherming persoonsgegevens

geWOON Makelaardij verwerkt de persoonsgegevens in overeenstemming met de wet en regelgeving op het gebied van bescherming van persoonsgegevens. Hierbij houden wij rekening met de Wet bescherming persoonsgegevens en de Telecommunicatiewetgeving.

Door gebruik te maken van onze diensten geeft u aan dat u vertrouwen in ons stelt. Wij zullen er alles aan doen om uw persoonlijke informatie te beschermen. geWOON Makelaardij behandelt uw persoonlijke gegevens dan ook altijd vertrouwelijk. Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor de diensten waar u een aanvraag voor doet.

Op het moment dat u huurder wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over uw kredietwaardigheid. EDR gebruikt uw gegevens voor onderzoek naar uw kredietwaardigheid en contactgegevens. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: https://www.edrcreditservices.nl/privacy-statement/.

Cookies

geWOON Makelaardij maakt gebruik van cookies en andere technologieën om het online gebruikersgemak te vergroten. Op basis van de verzamelde gegevens kunnen wij onze diensten verbeteren en een hogere kwaliteit bieden.

Bij het bezoek aan onze website wordt automatisch informatie opgeslagen door de server. Dit zijn gegevens zoals URL, IP-adres, browsertype en -taal, datum en de tijd van uw bezoek. Wanneer u cookies uit wilt schakelen dan kunt u dit doen via uw browser. Hoe u dit moet doen kunt u vinden op de website van uw internetbrowser. Het is helaas wel mogelijk dat sommige functies en services op onze en andere websites niet meer correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld.

Doeleinden

Wanneer u gebruik wilt maken van onze diensten dient u bepaalde persoonlijke gegevens aan ons te verstrekken. Wij gebruiken deze gegevens alleen om de dienst uit te kunnen voeren.

Communicatie

Indien u e-mail of andere berichten naar ons verzendt is het mogelijk dat wij die berichten bewaren. Dit doen we enkel en alleen om u goed van dienst te kunnen zijn. Uw gegevens kunnen nodig zijn voor het verwerken van vragen en het beantwoorden van verzoeken.

Wijzigen van het privacybeleid

geWOON Makelaardij is gerechtigd de inhoud van het privacybeleid te wijzigen zonder dat u daarvan op de hoogte wordt gesteld. Wij raden u dan ook aan om onze privacybeleid regelmatig te bekijken.

Vragen en contact

Mocht u nog vragen hebben over ons privacybeleid of wilt u uw gegevens inzien, veranderen of laten verwijderen dan vragen wij u contact met ons op te nemen.

geWOON Makelaardij
info@gewoonmakelaardij.nl
Tel. 043 364 10 40